Test-vacature

Wil jij samen met een sterk team van energieke ruimdenkers en versnellers werken aan duurzame gebiedsontwikkelingen met maatschappelijke impact? Wil je werken aan uitdagende vraagstukken in de leefomgeving? Dit is jouw unieke kans om met ons het verschil maken. Ga de uitdaging aan en solliciteer voor de functie adviseurs/projectmanager duurzame gebiedsontwikkeling.

De gebiedsontwikkeling van Talent
De gebiedsontwikkelingen van Talent zijn altijd duurzaam. Ze zijn aardgasvrij, klimaatadaptief, gezond, slim en gaan uit van toekomstbestendige mobiliteit. En we gebruiken data-analyse als ondersteuning.

Voor ons gaat gebiedsvernieuwing over de kunst van het verbinden. Verbinden van ambities, belangen, kennis, initiatieven, partijen en geldstromen. Over Morgen verstaat deze kunst van het verbinden. Wij ontwikkelen gebieden met frisse aanpakken, intensieve samenwerking en doortastende strategieën. Wij zijn 100% betrokken bij de opgave en pakken onze verantwoordelijkheid. We brengen energie, creëren een leeromgeving, zijn vastberaden en vasthoudend en denken, waar nodig, buiten de gebaande paden. Wij willen méér achterlaten dan alleen een projectresultaat.

Ben jij deze gebiedsvernieuwer en gaat onze leefomgeving jou aan het hart? Ben jij onze nieuwe collega die met een frisse blik aan de slag gaat met onze uitdagende opdrachten? Maak jij ruimtelijke ambities waar en ben jij in staat het verschil te maken? Als jij die impactmaker bent die kansen ziet waar andere bedreigingen zien, innovatieve ideeën hebt, kennis en mensen op een slimme manier weet te verbinden, dan pas jij bij Talent!

Pas jij in ons profiel?

  • Je wilt werken aan maatschappelijke opgaven en hebt sterke affiniteit met ruimtelijke ontwikkeling en energietransitie
  • Je hebt de wil om voor een opdrachtgever de best mogelijke oplossing te realiseren
  • Je bent ondernemend ingesteld, bent in staat om mensen te verbinden en bent analytisch sterk
  • Je hebt tenminste 5 jaar aantoonbare ervaring als procesmanager, projectleider of adviseur binnen de ruimtelijke ontwikkeling en in een bestuurlijke omgeving
  • Je hebt een actief netwerk en weet die te benutten en in te zetten

Wat ga je doen?

  • Je maakt impact door samen met collega’s bij Talent opgaven en projecten bij onze opdrachtgevers succesvol uit te voeren
  • Je geeft leiding aan projectteams en projectorganisaties en zet hier de koers uit
  • Je benut jouw en ons netwerk om nieuwe kansen om te zetten in opdrachten
  • Je werkt mee aan de continue innovatie en ontwikkeling van de adviesdiensten van Talent!

Waarom Talent?
Talent is een snelgroeiend adviesbureau, dat in korte tijd in Noord en Oost Nederland actief is. Wij werken aan een duurzame fysieke leefomgeving die nieuwe maatschappelijke en technologische ontwikkelingen op toekomstbestendige wijze een plek geeft. Die oplossingen vormgeven en óók waarmaken, dat is wat Talent drijft. En dat doen we graag voor de opdrachtgevers in de (semi)publieke sector.

Je werkt met professionals in een dynamische omgeving. In onze open, informele bedrijfscultuur is er veel ruimte voor eigen initiatief. We hebben onze organisatie wendbaar en zelforganiserende ingericht. We bieden arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw ambitie en behoeften, zoals een duurzame mobiliteitsregeling, een laptop, een telefoon en een pensioenregeling.

Ga jij de uitdaging aan?
Word jij uitgedaagd door deze kans? Stuur dan je cv met jouw motivatie naar info@talentnoord.nl  Heb je specifieke vragen? Neem dan contact met ons op via 085 130 46 34! Wij hopen je snel te spreken!

Comments : 0

Leave a Reply

*